Δραστηριότητες και ημερήσιες εκδρομές

Πεζοπορία

Αν σας αρέσει να κάνετε περιπάτους μέσα στη φύση, τότε το ξενοδοχείο Βάγια είναι το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε τις εκδρομές σας. Ακριβώς δίπλα στο ξενοδοχείο υπάρχει ένα μονοπάτι που σας οδηγεί μέσα από τα γραφικά τοπία της περιοχής από το ξενοδοχείο μέχρι το πανέμορφο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία. Ακολουθώντας την ίδια διαδρομή, θα είστε σε θέση να φτάσετε στον αρχαίο ναό της Αφαίας. Για τους πιο έμπειρους περιπατητές μπορείτε να περπατήσετε μέχρι το δάσος των Αγίων ή προς το λόφο της Παλαιάς Χώρας, όπου έχει εκπληκτική πανοραμική θέα. Επίσης μπορείτε να ανεβείτε στο ψηλότερο βουνό της Αίγινας, το Όρος (532 m). Στο νησί της Αίγινας μπορείτε να βρείτε πολλά ωραία μονοπάτια. Μια βόλτα στους Ελαιώνες, μια όμορφη περιοχή με ελαιόδεντρα που είναι χιλιάδων ετών (2000-3000 ετών) συνιστάται ιδιαίτερα. Πρόσφατα ο οίκος μόδας “Hermes” τον χρησιμοποίησε για την φωτογράφιση της νέας του collection. Αν θα θέλατε να περπατήσετε με έναν ξεναγό, μπορούμε να το κανονίσουμε για εσάς.

 

 

 

 

 

 

 

Καταδύσεις και κολύμβηση με αναπνευστήρα

Για τους λάτρεις της υποβρύχιας ζωής το ξενοδοχείο Βαγία μπορεί να οργανώσει εκδρομές για καταδύσεις γύρω από την Αίγινα, σε ερημωμένα νησιά και ναυάγια!

Ποδηλασία

Μπορείτε να νοικιάσετε ποδήλατα από το ξενοδοχείο μας! Από εδώ μπορείτε να κάνετε ποδήλατο προς μυστικές παραλίες και σε μονοπάτια ανάμεσα στα πεύκα!

 

[envira-gallery id=”3472″]

 

Tripadvisor