Συνέδρια

Το ξενοδοχείο Vagia διαθέτει τη σάλα και τις αυλές του κατάλληλες να φιλοξενήσουν μέχρι 60 άτομα. Ο τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικός εξοπλισμός που παρέχεται, δημιουργεί μια αξέχαστη εμπειρία σε όλους τους συνέδρους και τους διοργανωτές.
Για μεσημεριανό επαγγελματικό γεύμα ή γενικότερη επαγγελματική εκδήλωση, θα βοηθήσουμε να δημιουργηθεί ενθουσιασμός για την εκδήλωση. Παρέχουμε τον κατάλληλο φωτισμό, διακόσμηση, οπτικοακουστικό εξοπλισμό και ό, τι άλλο απαιτείται προκειμένου να φέρουμε εις πέρας μία άψογη εκδήλωση η οποία θα στείλει κατάλληλα το μήνυμά σας.
Τοποθετημένο στην καρδιά του παραδοσιακού χωριού Βαγία, Οι χώροι είναι ιδανικοι για σύγχρονους επαγγελματίες που επιδιώκουν να παραμένουν πάντα παραγωγικοί. Είτε φιλοξενείτε ένα συνέδριο ή εκδήλωση σε μία από τις συνεδριακές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου ή απλά επιθυμείτε να καλύψετε το χρόνο εργασίας σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Οι γρήγορες υπηρεσίες περιλαμβάνουν φωτοτυπιών, φαξ, γραμματειακή υποστήριξη και ενοικίαση οπτικοακουστικού εξοπλισμού.