Το πρωϊνό μας

Σε μια καταπράσινη, ανθοστόλιστη αυλή, περιτριγυρισμένη από κληματαριές, μπουκαμβίλιες και γιασεμιά, υπό τους ήχους retro μουσικής Jazz σας προσκαλούμε να γευθείτε τις δημιουργίες της οικοδέσποινας.

Ένα καλό πρωινό είναι η αρχή μιας καλής ημέρας. Κάνετε μια καλή αρχή απολαμβάνοντας το παραδοσιακό, Ελληνικό πρωινό του ξενοδοχείου “Βαγία” το οποίο έχει βραβευτεί και από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Οι γεύσεις παραδοσιακές από πίτες αλμυρές και γλυκές (πορτοκαλόπιτα, καρυδόπιτα, τυρόπιτα), ποικιλία κέικ από λεμόνι έως καρότο και σοκολάτα/μπανάνα όλα παρασκευασμένα με αγνά υλικά. Όλες οι πίτες και τα γλυκά μας καθημερινά εναλλάσσονται μαρμελάδες μας φτιαγμένες και αυτές από την οικοδέσποινα από φρούτα εποχής ξαφνιάζουν με τους συνδυασμούς τους για να τις απολαύσετε σε ψωμί με προζύμι. Παράλληλα στο πρωινό μας προσφέρονται δημητριακά, χυμοί, αυγά, καφές και τσάι.

Το πρωινό μας σερβίρεται έως τις 11 το πρωί έτσι ώστε να χορτάσετε πρώτα με ύπνο στο ήσυχο χωριό της Βαγίας. Για όποιον ενδιαφέρεται να απολαύσει το πρωινό μας η αυλή μας είναι ανοιχτή!

 

[envira-gallery id=”3492″]

Tripadvisor